Hirdetés

Elhunyt a Waczak szálló egyik legkedveltebb színésze

|

86 éves korában, november 23-án elhunyt az angol szitkomok egyik legjobbjának, a Waczak szálló állandó és talán legmulatságosabb szereplője.

Hirdetés

A Waczak szálló spanyol pincérjét játszó német származású angol színész, Andrew Sachs 86 éves korában, november 23-án hunyt el. A családja megerősítette Sachs halálhírét, akit a héten, csütörtökön már végső nyughelyére is helyeztek. Az évek óta egészségügyi gondokkal (demenciával) küzdő színész legismertebb munkája talán kétségkívül a Waczak szálló volt.

Hirdetés

John Cleese oldalán Sachs alakította a címben is szereplő szálló esetlen, kissé ügyetlen pincérjét, Manuelt, akitől legtöbbször csak azt hallhattuk spanyolul, hogy "Que?", a leghosszabb mondatai közé pedig "I know nothing." tartozott. A színész a csak 12 részes Waczak szálló után rengeteg filmben és sorozatban is játszott, többek között a Kvartett - A nagy négyesben és a brit szappanoperában, a Coronation Streetben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.