Hirdetés

Elhunyt az Oscar-díjas William Hurt

|

Nyugodjék békében.

Hirdetés

2018 májusában jelentette be William Hurt, hogy prosztatarákja átterjedt a csontjára, majd négy évvel később pedig a kór végleg maga alá gyűrte a 71 éves Oscar-díjas színészt. Halálhírét fia, Will közölte a publikummal.

Hirdetés

A veterán nézők A pókasszony csókjából ismerhetik leginkább Hurtöt, amely alakításért elnyerte a legjobb férfi főszereplőért járó Oscar-díjat. Később az Erőszakos múltban nyújtott performanszáért még jelölést kapott a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, ám itt végül elmaradt a díjazás.

A fiatalabb nézőközönség az elmúlt évtizedben a Marvel Filmes Univerzumában ismerkedhetett meg Hurttel, hiszen ő játszotta Thaddeus Ross tábornokot többi filmben is (A hihetetlen Hulk, Amerika kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború/Végjáték, Fekete özvegy). Utolsó szerepeiben a Góliát című sorozatban, a The King's Daughter című filmben láthattuk őt, illetve a hamarosan debütáló Pantheonban adja hangját Stephen Holstrom karakterének.

Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.