Hirdetés

Elhunyt Blake Edwards

|

Egy nagyszerű és tehetséges személy hagyott itt minket, a klasszikus Rózsazsín Párduc és az Álom luxuskivitelben megalkotója, Blake Edwards nyolcvannyolc éves korában hunyt el.

Hirdetés

A sokoldalú rendező munkái mellett forgatókönyveket is írt, felesége (a szintén színésznő) Julie Andrews elmondása szerint tüdőgyulladásal kezelték egy Santa Monica-i kórházban, de szövődmények léptek fel, s végül ez okozta a tragédiát. Blake Edwards 1922. július 26-án született, 81 éves korában Oscar-díjat kapott, neki köszönhetjük a Rózsaszín Párduc filmeket, a Viktor/Viktóriát, a Nem látni és megszeretni-t, vagy éppen az Álom luxuskivetlben című alkotást. Nyugodjék békében, köszönünk mindent!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.