Hirdetés

Elhunyt Carl Reiner, az Ocean's-filmek legendás alakja

|

A komikus legenda 98 éves volt.

Hirdetés

Ez a hét sem múlhat el szomorú hír nélkül, hiszen egy újabb nagyszerű hollywoodi legenda távozott az élők sorából: 98 éves korában ugyanis elhunyt Carl Reiner színész, rendező és komikusóriás, akit a legtöbben valószínűleg az Ocean's-filmek Saul Bloomjaként ismerhettek meg.

Hirdetés

Reiner Hollywood egyik legsokoldalúbb alkotója volt, és a tévés szakma egyik legrégebb óta tevékenykedő komikusa. Rendezőként, színészként, forgatókönyvíróként és producerként is sikeres volt, több legendás vígjáték, sorozat és tévéshow alkotója, rendezője és színésze. Neki köszönhetjük például a The Dick Van Dyke Show-t, az A pacák, az Agyban nagy, a Halott férfi nem hord zakót vagy épp a Hóbortos vakáció című filmeket is. És bár az elmúlt évtizedekben már nem volt olyan aktív, még tavaly is hallhattuk őt például a Toy Story 4-ben, mint Carl Reineroceros.

Rengeteg elismerése között kilenc Emmy- és egy Grammy-díj is szerepel, és több mint négyszáz filmen dolgozott. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.