Hirdetés

Elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere

|

41 éves korában öngyilkosságot követett el Chester Bennington, a Linkin Park énekese és frontembere, aki már évek óta szenvedett alkohol- és drogproblémákkal.

Hirdetés

Mátrix - Újratöltve, Transformers, RED 2, Need for Speed, The Expendables - A feláldozhatók 3... csak néhány film azok közül, amelyekben felcsendült a Linkin Park valamelyik nagyszerű száma, természetesen a frontember, Chester Bennington jellegzetes énekével. 

Hirdetés

Több filmben és több albumon azonban már nem hallhatjuk felcsendülni Chester orgánumát, ugyanis az énekes 41 éves korában, pár héttel a VOLT Fesztiválos fellépése után önszántából vetett véget az életének - számolt be róla a TMZ. A Linkin Park első számú emberének holttestét ma reggel találták meg, a rendőrségi jelentés alapján felakasztotta magát. Chester alkohol és drogproblémákkal is küzdött az elmúlt évek során, továbbá egy interjúban megemlítette, hogy párszor eljátszott már az öngyilkosság gondolatával. Egyik legjobb barátja, a Soundgarden frontembere, Chris Cornell pár hónapja vetett véget az életének, Chester még előadott is a temetésén. Hat gyermeket hagyott maga után. Emlékezzünk rá egy jellegzetes dalával: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.