Hirdetés

Elhunyt Cliff Robertson és Andy Whitfield

|

Két emlékezetes színészt is magával ragadott a végzet az elmúlt napokban: a Sam Raimi-féle Pókember filmekből ismert Ben bácsi és a Spartacus fiatal sztárja is feladata a küzdelmet.

Hirdetés

Egy nappal a születésnapja után 88. évesen elhunyt Cliff Robertson Oscar-díjas színész, akit a Charly-ért jutalmaztak a dicső elismeréssel, ráadásul eljátszotta John F. Kennedy-t is a PT 109 című háborús drámában. Az emberek mégis leginkább a Pókember trilógiából ismerik, mint mindenki kedvenc Ben bácsikáját., de ő volt az elnök a Menekülés Los Angeles című akcióban, és szerepelt sok sorozatban is. A színész otthonában, szívelégtelenségben vesztette életét.

Andy Whitfield 39 éves korában tért örök nyugovóra szerető családja körében. A Spartacus: Vér és Homok fiatal tehetsége non-Hodgkin kórban szenvedett, de a kezdeti javulás után visszaesett és az újabb kezelések sem segítettek már rajta. Whitfield volt a 2007-es Gágbriel főszereplője, mellékszerepet kapott a 2012-es The Clinic-ben, valamint olyan sorozatokban kapott esélyt a bizonyításra, mint a Szentek kórháza, az Aranypart és a McLeod lányai.

Nyugodjanak békében mindketten!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.