Hirdetés

Elhunyt David Zelag Goodman

|

81 éves korában vesztette életét Kaliforniában, Oakland-i házában az Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró, David Zelag Goodman.

Hirdetés

A tehetséges író 1970-ben megosztott Oscar-jelölést kapott a Szerelmesek és más idegenek című vígjátékért a Joseph Bologna és Renée Taylor párossal együtt. Zelag Goodman leghíresebb szkriptjei a Szalmakutyák, a Logan futása, a Menni vagy meghalni, a Laura Mars szemei és a Fiú a múltból volt, de feltűnt a Broadway-en is jó pár emlékezetes darabban, ráadásul a Szalmakutyák feldolgozásában is besegített halála napjáig. Lánya, Kevis szerint Goodman agyi rendellenességben hunyt el, családja körében. Nyugodjék békében!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.