Hirdetés

Elhunyt Dennis Farina

|

Életét veszítette a legendás Dennis Farina, aki többek között az Éjszakai rohanás, a Szóljatok a köpcösnek, a Blöff és az Esküdt ellenségek című filmekben alakított emlékezetest.

Hirdetés

69 éves korában elhunyt Dennis Farina. A Chicago Tribune információi szerint a halálát egy vérrög okozta a tüdejében. Az 1944-ben született színész filmes karrierje előtt 18 évig rendőrként dolgozott, majd olyan népszerű művekben láthattuk, mint az Esküdt ellenségek, az Éjszakai rohanás, a Ryan közlegény megmentése vagy éppen a Blöff. A legtöbben az Esküdt ellenségek Joe Fontana nyomozójaként ismerik, valószínűleg ez volt a legismertebb karaktere mind közül. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.