Hirdetés

Elhunyt Don Rhymer, a Rio és a Vigyázz, kész, szörf! írója

|

Az élet senkit sem kímél, még olyan nagyszerű embereket sem, akik arra áldozzák életüket, hogy minket szórakoztassanak. A napokban életét vesztette Don Rhymer, Hollywood egyik tehetséges forgatókönyvírója.

Hirdetés

Rhymer tisztában volt betegségével, amiről blogot is vezetett, ám az utolsó bejegyzést már a feleségének kellett megírnia, amelyben tudatta az író követőivel és a nagyvilággal, hogy tehetséges férje alul maradt a torokrákkal szemben. Rhymer 2010-ben szembesült a gyilkos kórral, ám az orvosok későn fedezték fel és már nem tudták meggyógyítani, felkészítették a legrosszabbra. Az író természetesen nem adta fel ilyen könnyen, alávetette magát minden olyan kezelésnek, ami apró reményt adott neki és családjának. Sajnálatos módon nem sikerült legyűrnie a kórt, felesége és két gyermeke gyászolja. Az úriember olyan alkotások szövegkönyveivel adományozott meg minket éltében, mint a Rio, a Vigyázz, kész, szörf!, a Kiskarácsony minden áron, a Gagyi mami vagy éppen a Télapu 2, de a 2014-re tervezett Rio folytatása is az ő szkriptjén alapul majd. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.