Hirdetés

Elhunyt egy stábtag a Titans-sorozat forgatása közben

|

Egy kaszkadőrmutatvány próbáján történt baleset.

Hirdetés

A DC Universe saját gyártású sorozataként ismert Titans nemsokára a második évadával tér vissza a képernyőkre, azonban a hónapok óta tartó forgatás most néhány napra szünetelni fog egy baleset következtében. A minap egy torontói tesztpályán, egy kaszkadőrmutatvány próbája közben ugyanis életét vesztette Warren Appleby, a széria speciális effektjeinek koordinátora.

Hirdetés

A Warner Bros. TV és a DC Universe egy közleményben reagált a tragédiára: 

"Sajnálattal és teljesen lesújtva vettük tudomásul, hogy már nincs köztünk nagyra becsült kollégánk, Warren Appleby speciális effektusokért felelős koordinátor, miután baleset érte egy stúdióban a Titans egy közelgő felvételének előkészítése és tesztelése során. Warren mindenki szívébe belopta magát, aki dolgozott vele a lenyűgöző, 25 éves televíziós és mozgóképes pályafutása alatt. A producerek, valamint a Titans család minden tagja, a Warner Bros. Television Group és a DC Universe szeretnék kifejezni mélységes részvétüket, szeretetüket és támogatásukat Warren családjának és barátainak ezekben a mindennél nehezebb időkben."

A TMZ értesülései szerint a mutatvány részeként egy autót fordítottak volna át az oldalára, amiről egy lepattantó fémdarab pont fején találta Applebyt, aki a kórházba vezető úton belehalt sérüléseibe. Amennyiben ez a tragédia nem befolyásolja a DC Universe vasárnapi prezentációját a Comic-Conon, a Titans alkotógárdája minden bizonnyal megemlékezik majd az újonnan A víz érintése, a The Strain - A kór és az Az - Második fejezet című produkciókon is dolgozott szakemberről.

Nyugodjék békében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.