Hirdetés

Elhunyt Grant McCune

|

2011 eleje nem csupán örömből és reményből áll, kénytelen vagyok bejelenteni egy szomorú hírt is: a vizuális effektek egyik legnagyobb alakja, és R2-D2 tervezője, Grant McCune 67 éves korában életét vesztette.

Hirdetés

McCune egy ideje hasnyálmirigyrákban szenvedett, erős jellemmel, bátran küzdve, de végül utolérte az elkerülhetetlen. Majd három évtizedes pályafutása során 1977-ben Oscar-díjat kapott a Csillagok háborúja vizuális effektjeiért, ő teremtette meg R2-D2-őt, és olyan klasszikussá váló filmekről emlékezhetünk rá, mint a Csillagok háborúja, a Star Trek, a Rambo, a BattleStar Galactica, a Golfőrültek, az Űrgolyhók, a Szellemírtók 2, a Féktelenül, a Mindörökké Batman, a Tűzparancs, vagy éppen a Gömb. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.