Hirdetés

Elhunyt Helen McCrory, a Harry Potter-filmek Narcissa Malfoy-a

|

A színésznő 52 éves volt.

Hirdetés

Sajnos újabb tragédiáról kell beszámolnunk. 52 éves korában, hosszan tartó betegség után ugyanis elhunyt Helen McCrory, akit a filmszeretők a Harry Potter filmekből ismerhetik, mint Narcissa Malfoy, de ő alakította Polly Gray-t is a Birmingham bandája sorozatban.

Hirdetés

A szomorú hírt férje, a szintén színész Damian Lewis (Homeland, Az elit alakulat) osztotta meg a nagyvilággal:

Megtört szívvel kell bejelentenem, hogy a rákkal való hősies küzdelem után gyönyörű feleségem, Helen McCrory békésen távozott az élők sorából otthon, a barátok és családjának társaságában. Úgy halt meg, ahogy élt. Rettenthetetlenül. El sem tudom mondani mennyire szerettük őt, és mennyire hálásak vagyunk, hogy az életünk része lehetett. 

Az angol színésznő a már említett két film mellett még olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Skyfall, a Hugo vagy A királynő, emellett pedig rengeteg színházi produkcióban is láthatta a közönség. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.