Hirdetés

Elhunyt Huszár Zsolt

|

Ma hajnalban a 41-es villamos a Dohány utca és a Károly körút találkozásánál elgázolta Huszár Zsolt színészt - az Új Színház tehetséges munkatársa rögtön életét vesztette a helyszínen.

Hirdetés

A színész mindössze negyven évesen vesztette életét  biciklizés közben. Huszár Zsolt 1995-ben alapító tagja volt a Krétakör társulatnak, majd 2003-ban a budapesti Új Színházhoz szegődött. Olyan filmekben nyújtott maradandó alkotást, mint a Szabadság, szerelem, az Intim fejlövés, a Szakítópróba, a Budakeszi srácok vagy épp a Halotti beszéd. Huszár Zsolt-ot szinkronhangként is hallhattuk és az Új Színház csapatának tagjaként világhírű darabokban vett részt, mint Csehov: Sirály, Shakespeare: Rómeó és Júlia, Bertold Brecht: A városok sűrűjében, s így tovább. Az Új Színház így emlékszik a színészre: "Nemrég kapta barátaitól a biciklit. A 40. születésnapjára. Majd kicsattant az életerőtől. Őserő volt benne, sohasem fáradt. Néha meg lehetett őrülni a makacsságától, de közben ellenállhatatlan szeretet is áradt belőle. És fantasztikus humora volt. (Csak ez a „volt” ne lenne…) Nem végzett színiiskolát – de elszántan képezte magát. Stúdiós növendékei is rajongtak érte, pedig szigorú volt velük – cserébe izgalmas, újszerű vizsgák születtek. Az előttünk álló évadban két főszerep is várta: a Coriolanus címszerepe és a Jadviga párnája férfi főszerepe. Hiányzik. Mindenkinek. Az Új Színház társulata saját halottjának tekinti."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.