Hirdetés

Elhunyt James Caan, A keresztapa Sonnyja

|

A színész 82 éves volt.

Hirdetés

Újabb legendától kell könnyes búcsút vennünk. 82 éves korában nemrég ugyanis elhunyt James Caan, az 1972-es A keresztapában Sonny Corleoneként legendásat alakított színész, aki ezzel a szerepével bizonyosan örökre beírta magát a filmes világ történelmébe.

Hirdetés

A hírt családja jelentette be Twitteren egy rövid közlemény formájában:

Mély fájdalommal tudatjuk a hírt, hogy Jimmy július 6-án este eltávozott az élők sorából. A család nagyra értékeli a feléjük áradó szeretetet és a szívből jövő részvéteket, és kéri, hogy továbbra is mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban is.

Caan eredetileg Michael Corleone szerepére jelentkezett, amit a Paramount stúdió egy ideig támogatott is. Végül azonban a stúdió és a rendező Francis Ford Coppola közötti egyezség megtartása érdekében Al Pacino kapta meg a szerepet, Caan pedig Sonny bőrébe bújhatott. Utólag talán már nem is bánja ezt senki, hiszen mind Pacino, mind pedig Caan Oscar-jelölést kaptak alakításukért.

Caan emellett olyan alkotásokban is feltűnt, mint az 1975-ös Rollerball, a Stephen King regényéből készült Tortúra, vagy éppen az 1981-es Az erőszak utcái. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.