Hirdetés

Elhunyt James Gandolfini

|

51 éves korában életét vesztette James Gandolfini, akinek leghíresebb alakítása a Maffiózók című HBO-sorozatban Tony Soprano karaktere volt. Nyugodjék békében!

Hirdetés

James Gandolfini a hírek szerint éppen Rómában vakációzott, amikor szívrohamot kapott és belehalt. Az 51 éves korában elhunyt amerikai színészt a közönség leginkább az 1999 és 2007 között játszott Maffiózók (The Sopranos) című sorozatból ismerik, amelyben Tony Sopranót játszotta és három Emmy-díjjal is jutalmazták érte. Gandolfini eddigi pályafutása során olyan híres filmekben is feltűnt, mint a Tiszta Románc, a Szóljatk a köpcösnek!, A mexikói, Az ember, aki ott se volt vagy az újabbak közül a Zero Dark Thirty. Nyugodjék békében, köszönünk minden kellemes pillanatot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.