Hirdetés

Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

|

A sorozat egyik meghatározó alakja távozott el az élők sorából.

Hirdetés

Szomorú hírrel kell indítanunk a hetet. Hosszú betegség után, 59 éves korában ugyanis elhunyt James Michael Tyler, akit a világ a Jóbarátok Guntherjeként ismerhetett meg, és írta be magát a történelembe. A színészt Los Angeles-i otthonában érte a halál, aki bár 2018 óta küzdött prosztatarákkal, ezt a harcát csak idén tavasszal fedte fel a nyilvánosság előtt, amikor súlyos állapota miatt már a Jóbarátok: Újra együtt különkiadásán sem tudott részt venni személyesen.

Hirdetés

A színész halálát menedzsere jelentette be egy közleményben:

Michaelt szerettei színészként, zenészként, a rák elleni küzdelem szószólójaként és szerető férjként ismerték életében. Oda volt az élő zenéért, elhivatott szurkolója volt a Clemson Tigriseinek, és gyakran találta magát szórakoztató, és nem tervezett kalandokban. Ha csak egyszer is találkoztál vele, akkor is egy életre szóló barátot szereztél.

Tyler Gunther a Central Perk kávézó egyik dolgozója volt, aki viszonzatlanul szerette Jennifer Aniston Racheljét. A sorozat második epizódjában szerepelt először, és a 236 epizódjából 150-ben tűnt fel. A legtöbb rajongó a "hetedik barátnak" tartotta, és ő volt a leggyakrabban visszatérő vendégszereplő. Nyugodjék békében!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.