Hirdetés

Elhunyt John Singleton

|

A Fekete vidék, a Shaft, a Négy tesó és a Halálosabb iramban rendezője 51 éves volt.

Hirdetés

Miután az amerikai rendező és producer, John Singleton egy agyvérzés után kómába esett, az orvosok nem láttak esélyt arra, hogy magához térjen, ezért a család beleegyezésével hétfőn lekapcsolták a gépeket, amik életben tartották. 51 évet élt meg. 

Hirdetés

Singleton 1991-ben mutatkozott be a Fekete vidék (Boyz n the Hood) című filmjével, amelyet két Oscar-díjra is jelöltek és rögtön történelmet is írt vele, ugyanis a 24 évével ő volt a legfiatalabb és ő volt az első fekete, akit a legjobb rendező kategóriában jelöltek. Ezen kívül olyan filmeket köszönhet neki Hollywood, mint az 1997-es Rosewood, az égő város Ving Rhamesszel, a 2000-es Shaft Samuel L. Jackson főszereplésével, a 2003-as Halálosabb iramban Paul Walkerrel vagy éppen a 2005-ös, Mark Wahlberg nevével fémjelzett Négy tesó. Legutolsó munkája a Fehér hó (Snowfall) című sorozat volt, amelyben producerként vett részt. Öt gyermeket hagyott hátra.

Nyugodjék békében! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.