Hirdetés

Elhunyt Laura Ziskin

|

61 éves korában hunyt el mellrákban Laura Ziskin, a Pókember filmek, a Micsoda nő, a Lesz ez még így se és a Lopakodó producere.

Hirdetés

Ismét egy nagyszerű emberrel lettünk kevesebbek, aki a filmes világra gyakorolt pozitív hatása mellett foggal-körömmel kűzdött a rák ellen is, és nem adta fel az utolsó percig sem. Laura Ziskin 1950. március harmadikán született a kaliforniai San Fernando Völgyben, nevéhez köthető producerként többek között a Micsoda nő, az Isten nem ver Bobbal, A doktor, a Mondvacsinált hős, a Lesz ez még így se, a Pókember 1-2-3, a Lopakodó, és a 2012-ben érkező A csodálatos Pókember eddigi munkálataiban is részt vett. Szervezett Oscar-díjátadókat, kétszeres Emmy-díjas, 2005-ben Életműdíjat kapott a PGA Golden Laurel Awards-on, 2002-ben pedig a Crystal Award-ot nyerte el a Women in Film Crystal Awards rendezvényen. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.