Hirdetés

Elhunyt Luke Perry

|

A Beverly Hills 90210 és a Riverdale sztárja mindössze 52 éves volt.

Hirdetés

Múlt szerdán szállították kórházba az amerikai színészt, Luke Perry-t, miután Sherman Oaks-i házában sztrókot kapott. Az orvosok altatásban tartották, abban reménykedve, hogy fel fog épülni, azonban túlságosan nagy károsodás érte az agyát, 52 éves korában halt meg. 

Hirdetés

Perry pályafutása során számos filmben és sorozatban megfordult, legismertebb szerepei a Beverly Hills 90210-ben és a Riverdale-ben voltak: előbbiben egy Dylan McKay nevű szívtiprót, utóbbiban pedig Archie édesapját, Fred Andrews-t alakította. Meglepő, de szinkronizálta Sub-Zerót is a Mortal Kombat: A birodalom védelmezői sorozatban. Utoljára valószínűleg a Quentin Tarantino rendezésében idén érkező Volt egyszer egy Hollywoodban láthatjuk majd.

Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.