Hirdetés

Elhunyt Michael Clarke Duncan

|

54 éves korában elhunyt a sokak kedvencének számító Michael Clarke Duncan, akit szívrohammal szállítottak kórházba még július közepén de soha nem épült fel belőle.

Hirdetés

A Los Angeles-i kórházban kűzdöttek a színész életéért, de már nem tudták megmenteni - közölte a szomorú hírt Duncan menyasszonya, Omarosa Manigault-Stallworth a sajtó embereivel. Érdekes, hogy az úriember kezdetben testőrként dolgozott olyan hírességeknél, mint Will Smith, Martin Lawrence, Jamie Foxx és LL Cool J és Bruce Willis, de Willisnek köszönhette azt, hogy felfigyelt rá a szakma, hiszen az Armageddon után ö ajánlotta be a Halálsoron című filmre, melyért Oscar-díjra és Golden Globe-díjra is jelölték a Legjobb mellékszereplő kategóriában. Duncan rengegeteg szerepet és segítséget köszönhet Willis közreműködésének és nem tűnt el a süllyesztőben, hiszen olyan filmekben vállalt szerepet, mint a Bérgyilkos a szomszédom, A majmok bolygója, A Skorpiókirály, A sziget, a Daredevil, a Sin City és rengeteget szinkronizált is. Köszönjük, hogy velünk voltál, nyugodj békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.