Hirdetés

Elhunyt Peter Falk

|

83 éves korában érte utol a halál mindenki szeretett Columbo-ját: Peter Falk-ot végül legyűrte az Alzheimer-kór de mindannyiunk szívében még sokáig fennmarad legendás emléke!

Hirdetés

A karakteres színész öt Emmy-díjat kapott nagyszerű életpályája során, kétszer jelölték Oscar-díjra is, de legnagyobb szerepe és meghatározója egyértelműen az 1971-ben elkezdett Columbo volt, melyet minden magára valamicskét is adó ember ismer. Természetesen olyan örökzöldekből is ismerhetjük őt, mint a Berlin felett az ég, a Vitathatatlan, a Mint alma a fájától, a Next és még sokan másból, hiszen élete során 107 filmben, sorozatban csillogtatta meg tudását. Nyugodjék békében, mindig emlékezni fogunk rád, Columbo!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.