Hirdetés

Elhunyt Richard Griffiths

|

66. éves korában eltávozott a brit színészlegenda.

Hirdetés

Griffiths minden bizonnyal leghíresebb szerepe a Harry Potter-sorozat Vernon bácsija volt, de már azt megelőzően is a foglalkoztatottabb karakterszínészek közé tartozott. Többek között a varázslótanonc kalandjai előtt olyan filmklasszikusokban tűnt fel, mint a Tűzszekerek, a Gorkij Park, a Csupasz Pisztoly 2 és ½ vagy Tim Burton gótikus rémmeséje, Az Álmosvölgy Legendája. A hazai moziközönség pedig az elmúlt években olyan filmekben futhatott vele össze, mint A leleményes Hugo, vagy A Karib-tenger Kalózai – Ismeretlen vizeken. Emellett – igazi angolhoz méltóan – színházban is rendszeresen szerepelt, többek között a nagy botrányt kavart Equusban is, melyben pont Daniel Radcliffe partnere volt. Nyugodjék Békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.