Hirdetés

Eli Roth kannibál horrorral rémisztget

|

Hirdetés

Eli Roth munkásságát senkinek sem kell bemutatni, aki egy kicsit is belekóstolt már a horror zsánerbe. Igaz Roth mostanság háttérbe vonult, és a 2007-es Motel 2 óta nem fűződik a nevéhez egészestés filmek rendezése, de ez a hosszú böjt most megszakadni látszik a The Green Inferno érkezésével. Bár a The Green Inferno már 2013-ban elkészült, az Egyesült Államokban csak most szeptemberben fog eljutni a rajongókhoz, és a jelenleg zajló Comic-Con apropójából Roth megosztott egy harminc másodperces ízelítőt belőle. https://www.youtube.com/watch?v=p59-0EYm_U8 A The Green Infernóban Roth az egyik legősibb emberi félelmet próbálja meg kiaknázni, nevezetesen a kannibalizmust. A filmben New York-i aktivista fiatalok utaznak az Amazonas dzsungelébe, hogy helyben tiltakozzanak az ottani erdőirtás ellen, valamint kiálljanak az egyik bennszülött törzs megmentése mellett. A sors fintora azonban, hogy az általuk protezsált törzs tagjai történetesen kannibálok, akik a legújabb főztjüket látják "kapitalista megmentőikben". Az ízelítő és az eddigi két trailer alapján (az elsőt itt, a másodikat meg emitt nézhetitek meg) a fiatalok nem sok jóra számíthatnak a bennszülöttek fogságában, és abban is biztosak lehetünk, hogy Roth nem lesz rest ábrázolni a brutalitást, amit az áldozatok elszenvednek. A The Green Inferno szeptember 25-én érkezik a mozikba az Egyesült Államokban. Itthon minden bizonnyal majd valamikor DVD-n fog megjelenni, ha egyáltalán eljut hazánkig *legális* formában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.