Hirdetés

Eli Roth kezébe került a Bosszúvágy remake-je

|

Meglepő módon a kétezres évek egyik horrorguruja ül a Bosszúvágy újrájának rendezői székébe.

Hirdetés

A Charles Bronson nevével fémjelzett, Michael Winner rendezésében készült 1974-es Bosszúvágy már több éve talonban van egy modernizált újrázást illetően - egy időben még maga Sylvester Stallone kacérkodott a gondolatával annak, hogy elvállalja, nemrég pedig még úgy volt, hogy a Csúnya, gonosz bácsik direktorai, Aharon Keshales és Navot Papushado lesznek a felelősek a remake-ért.

Hirdetés

A projekt ekkor már olyannyira előrébb mozdult, hogy főszereplőt is találtak Bruce Willis személyében (akire igencsak ráférne ismét egy jobb szerep a sok hamiskodás és unalom közepette), de a kijelölt rendezők végül leléptek, aki pedig a helyükre lépett, az:

Igen, Eli Roth, akinek olyan horrorfilmeket tulajdoníthatunk, mint a Motel-filmek (legalábbis az első két rész), a Kabinláz (ami egy ügyes kis hommage a legnagyobbak előtt), illetve a nálunk eddig be nem mutatott, üdítően brutális The Green Inferno, vagy épp a Kopp-kopp című Keanu Reeves-thriller. Ő fogja Bruce Willis-t kamera elé állítani és hagyni őt, hadd mutassa meg azoknak a nyamvadtaknak, akik családja életére törtek, merre lakozik az atyaúristen. A film Scott Alexander és Larry Karaszewszki forgatókönyvéből készül (anno még Joe Carnahan is írt egy verziót, az övé lesz átdolgozva vagy többé, vagy kevésbé). Az MGM, illetve a Paramount égisze alatt készülő film remélhetőleg nem fogja túlzottan megkötni Roth kezét és az eredmény egy a történethez hűen mocskos és az önbíráskodást illetően égetően releváns kérdéseket feltevő zsánerdarab lesz (ez utóbbi ugyebár nemigen volt az eredeti film sajátja, úgyhogy hátha majd Roth igazságot tesz). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.