Hirdetés

Elijah Wood örömmel szerepelne Star Wars-filmben

|

És nem ez az egyetlen franchise, amiben felbukkanna, ha tehetné.

Hirdetés

Az ég kék, a fű zöld, a víz nedves, az ember pedig szívesen játszana akármilyen szerepet egy Star Wars-filmben. A világ már csak ilyen. És hogy lássuk, a sztárok is mennyire olyanok mint mi, hát Elijah Wood is ugyanígy érez és kommunikálta a nagyvilág felé azon gondolatait, hogy nem vetne meg egy Star Wars-szerepet a karrierje során. 

Hirdetés

A Gyűrűk Ura sztárja/Frodója egy, az ET Online-nak adott interjújában fejtette ki, hogy bizony kicsit visszavágyik ahhoz, hogy olyan nagyszabású, giga-produkcióban vegyen részt, mint amilyen annak idején Peter Jackson filmtrilógiája volt. 

A Star Wars-t hozom fel példának, mert hatalmas rajongó vagyok. Úgyhogy még több ebből - kiváltképp az élőszereplős változatból - fantasztikus lenne.

Azért is mondja, hogy "még több", mert jelenleg is köthető a neve a Star Wars franchise-hoz, csak éppen egy animációs rajzfilm (Star Wars: Ellenállás/Star Wars Resistance) egy karakterének kölcsönzi a hangját. A beszélgetésben rátér a "Marvel-filmek igazi mozit takarnak-e"-vitára, amit még Az ír premierjét megelőzően Martin Scorsese robbantott ki. Álláspontja szerint lehet itt vitatkozni, de igazából felesleges, hiszen:

...rendkívül szórakoztatóak. Ezek a filmek elképesztően jól vannak elkészítve. Úgy gondolom, újra játszani ebben a hatalmas homokozóban szuper lenne. Baromira élvezném, mert hihetetlen méreteket öltenek ezek a produkciók. 

Wood egyébként ejtett pár szót arról is, mit szól ahhoz a sok mémhez, amelyet A Gyűrűk Ura ihletett. Viccesnek tartja őket, bár ez lehet azért van, mert kevés jut el hozzá, hiszen sem Facebookon, sem pedig Twitteren nincsen fent (vagy ha fent is van, nem nagyon használja). Elfogadja, hogy része a popkultúrának és nem zavarja a dolog. A színészt láthatjuk majd a No Man of God című filmben, forgatja a The Toxic Avengert és most jelent meg egy videojáték, a Psychonauts 2, amiben ő is szinkronizált. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.