Hirdetés

Eljön a sötétség az új Neff-regényben

|

Hirdetés

Ugye milyen bosszantó tud lenni egy áramszünet, főleg a sötét estéken? Amikor néma marad a tévé és a számítógép, és csak addig maradhatsz kapcsoltban az imádott technikával, amíg le nem merül az okostelefonod. Amikor hasztalan nyomogatod a villanykapcsolót, nem önti el a megszokott fény a szobát, és csak akkor látsz valamit, ha találsz egy meggyújtani való gyertyát a fiók mélyén.

sotetseg

Új könyvvel jelentkezik az Európa-díjas cseh sci-fi-szerző, Ondřej Neff. A Sötétség erre a sémára épül, csak sokkal nagyobb volumenben. A magyar fordításban most megjelent, átdolgozott és modernizált Sötétség című könyvében Neff egy olyan világról mesél, ahol egy természeti katasztrófa következtében az emberiség elveszíti a mindennapokhoz már elengedhetetlen elektromos áramot. A szerző egy szatirikus regényben mutatja be nekünk, hogyan hatna a modern társadalomra egy ilyen esemény, és hogyan alakítaná át gyökeresen az életünket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.