Hirdetés

Elkaszálták a Daybreak sorozatot

|

A Netflix kaszája ismét lesújtott, erről nyilatkozott a széria készítője is.

Hirdetés

Szomorú hír érkezett a minap, hiszen az idén októberben elstartolt új netflixes sorozat, a Daybreak, sajnos kaszát kapott, szóval biztosan nem fog elkészülni a második évad. A történet egy csapat tinédzserről szólt, akik amellett, hogy a saját maguk identitásával küszködnek, mint mindenki más ebben a korban, egy hordányi zombi is a nyakukban liheg. Ez így leírva nem hat annyira magával ragadónak, viszont a Daybreak tényleg nézeti magát, a karakterekkel pedig valóban tudunk azonosulni, illetve epizódról-epizódra megragadja a néző figyelmét. Pontosan emiatt annyira fájó, hogy nem kapott zöld utat a második évad.

Hirdetés

A sorozat kreátora, Aron Coleite is meglepődött ezen a döntésen, hiszen elmondása szerint a Daybreak nem produkált annyira rossz nézettséget, ennek ellenére elkaszálták. Ahhoz képest, hogy ez nem egy örömhír, Coleite a Twitterére írt néhány sort, amiben megköszönte a lehetőséget, hogy egy évadot készíthetett ebből a poszt-apokaliptikus történetből, és leginkább a nézőknek hálás emiatt. Bővebben így nyilatkozott:

"Épp múlt héten tudtuk meg mi is, hogy a Daybreak nem fog visszatérni egy második évadra. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtuk ezt hamarabb megosztani veletek, de egyben rendkívül hálásak is vagyunk, hogy velünk voltatok ezeknél az utolsó tweeteknél. Nagyon köszönjük, hogy veletek együtt mehettünk végig ezen a furcsa, szörnyekkel teli úton, és hogy ennyire fontos részévé váltatok ennek a shownak és az elkészítésének. Senkinek nem tört össze annyira a szíve, mint nekünk, tudva azt, hogy nem mutathatunk többet nektek. De egyben hálásak is vagyunk, hogy eddig eljutottunk."

 

Annak ellenére, hogy valóban rendkívül furcsa sorozat volt a Daybreak, helyén volt az esze és a szíve, és ezt nem minden mai széria mondhatja el magáról. Kár érte, kiváló ügynök volt. Ti szerettétek az első évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.