Hirdetés

Nem akármilyen nevekkel készül a Kingsman-filmek rendezőjének új kémfilmje, az Argylle

|

Igazi all-star csapat verbuválódott össze.

Hirdetés

Bár korábban rendezett szuperhősfilmeket (Ha/Ver, X-Men: Az elsők) és fantasy-kalandfilmet (Csillagpor) is, Matthew Vaughn a Kingsman-filmekkel vált igazán széles körben elismertté. Nem csoda hát, hogy következő projektjével, az Argylle-lal továbbra is a kémfilmeknél marad, amihez egy nem akármilyen csapatot sikerült összeszednie.

Hirdetés

A film Ellie Conway azonos című, valamikor 2022 első felében megjelenő regénye alapján készül majd, melynek főszereplője a világ legjobb kémje, Argylle, aki egy kontinenseken átívelő kalandba keveredik. Őt formálja majd meg Henry Cavill, rajta kívül pedig Sam Rockwell, Bryan Cranston, Bryce Dallas Howard, John Cena, Catherine O'Hara és Samuel L. Jackson mind-mind feltűnnek a filmben, sőt, színészként ebben debütál majd a popsztár Dua Lipa is, aki emellett a zenéhez is szolgáltat majd dalokat. 

A készítők egyébként nagyon bíznak a sikerben, hiszen a film egy trilógia első darabja lesz, melyben Vaughn a rendezésen kívül a produceri feladatokat is ellátja, míg a forgatókönyvet Jason Fuchs (Wonder Woman) írja. A forgatás a tervek szerint már augusztusban megkezdődik Európában, premierdátumot viszont még nem kapott a projekt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.