Hirdetés

Elképesztőek a Bosszúállók: Ultron kora koncepciós rajzai

|

Hirdetés

Sokak szerint a Bosszúállók: Ultron kora nem lett olyan jó, mint elődje, mások mást mondanak, viszont abban valószínűleg mindenki egyet ért, hogy vizualitás terén nagyon rendben volt a film. Ez nem csak a Marvel effektmestereinek köszönhető, nagyon sokat hozzátettek a koncepciós rajzok készítői is. Philippe Gaulier egyike a legtehetségesebb koncepció művészeknek, aki nemrég frissítette a hivatalos honlapját azokkal a rajzokkal, amiket a Bosszúállók: Ultron korához készített. Gaulier két különböző részen dolgozott: a pre-produkciós szakaszban a Sokoviában játszódó jelenetekben segédkezett, míg a poszt-produkció során a Bosszúállók kiképzőbázisán és a Föld elpusztulásának vízióján dolgozott. A feltöltött művek remekül megmutatják, hogy egy elképzelés hogyan teljesedik ki a vásznon: [gallery columns="4" ids="71295,71296,71297,71298,71299,71300,71301,71302,71303,71304,71305"] Gaulier már korábban is dolgozott a Marvelnek, készített koncepciós rajzokat a Vasember 2-höz, a Vasember 3-hoz, a Thor: Sötét villághoz, de kicsit eltávolodva a Marveltől hozzátette a magáét többek között Az acélember, a Sötét lovag: Felemelkedés és a Mad Max: A harag útja filmekhez is. Legutóbb a Doctor Strange-en dolgozott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.