Hirdetés

Elképzelhető, hogy csak oltási igazolvánnyal mehetünk majd moziba

|

Végre újra van szó arról, hogy kinyithatnak a mozik.

Hirdetés

Vártuk már, mint a Messiást, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mondjon valamit arról, mikor mehetünk majd legközelebb moziba - most pedig a Kossuth rádió egy vele készült beszélgetésben meg is említette, hogy áll a helyzet. 

A miniszterelnök az interjúban kitért arra, hogy - amiként azt sejteni lehetett - picikét még várni kell arra, hogy kinyithassanak a filmszínházak, valamint a színházak, hiszen először az iskolák kapuit szeretnék újra megnyitni (ez elvileg április 19-én lesz majd esedékes), majd ezt követően jöhetnek az éttermek és szállodák és mindennek végén a kulturális szórakozást és művelődést kielégítő létesítmények. 

Hirdetés

Habár mindennek függvénye az, hogy hány beoltott van az országban (értelemszerűen tehát a nyitás pontos dátuma képlékenynek mondható), számítása szerint májusra elérhetjük a négymilliós létszámot, amit már jónak ítél meg. A lényeg azonban most jön: 

(...) és akkor a védettségi igazolvánnyal szerintem lehet újra koncertre menni, meg moziba menni, meg szállodába menni, meg sportrendezvényre menni.

Várható volt és lényegében logikus lépés, még ha sokaknak nem is tetszik ez a konklúzió. Ugyanakkor ez még nagyobb motiváció lehet azok számára, akik esetleg bizonytalanok az oltást illetően. Ha lesz még több részlet, természetesen még informálunk titeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.