Hirdetés

Elkészül a High School Musical 4

|

Hirdetés

Idestova nyolc éve már annak, hogy a fiatalokat megőrjítő High School Musical széria harmadik része befutott Zac Efron és Vanessa Hudgens főszereplésével és dollármilliókkal tömte meg a Disney zsebét, azonban a siker ellenére valahogy azóta nem erőltették a folytatást és Efron is igyekezett olyan szerepeket vállalni, amikkel le tudja magáról vedleni az éneklő, táncikáló szépfiút. Bár az akkori tinédzserek mára már - remélhetőleg - felnőttek, azonban ez korántsem jelenti azt, hogy a mostani fiatalságnak ne tetszene egy újabb hasonló stílusú film, ezért a Disney Channel zöld utat adott a High School Musical 4-nek, amelyet Jeffrey Hornaday (Tengerparti Tini Mozi, Rock n roll sztori) fog rendezni Dan Berendsen (Sabrina, Hannah Montana: A film, Rocktábor 2) és Peter Barsocchini (High School Musical-filmek, Halálugrás) forgatókönyve alapján. A negyedik rész folytatja majd a korábbi epizódok sztoriját, bemutat új East High Wildcat karaktereket és riválisaikat, a West High Knightsosokat is. https://www.youtube.com/watch?v=GLtGKEi6N4U A High School Musical 4 nemzetközi castingja jelenleg is fut, azonban gyelőre nem tudni, hogy Zac Efron, Vanessa Hudgens és a többiek visszatérnek-e (nyilván van az a pénz, amiért igen).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.