Hirdetés

Elkészül a Locke & Key - Kulcs a zárját második évada

|

Hamarosan visszatérhetünk a Kulcsházba.

Hirdetés

Bár a Locke & Key - Kulcs a zárját nem aratott osztatlan sikert, főleg azok körében nem, akik a kultikus képregénysorozat ismeretében vágtak bele a Netflix adaptációjába, láthatóan elegen nézték meg ahhoz, hogy elkészülhessen a második évad.

Hirdetés

A streamingszolgáltató hivatalosan is berendelte a folytatást a Joe Hill által írt és Gabriel Rodríguez által illusztrált képregényszéria tévés feldolgozásához, amely az alapanyagon eddig sem múlott, hiszen a február elején debütáló első évad a hatrészes sorozat első két könyvére (Isten hozott Lovecraftban!, Fejben dől el) koncentrált. Ha a készítők ezt a mintát alkalmazzák a későbbiekben is, akkor még két évadra elegendő tartalom biztosan rendelkezésükre áll a két Brit Fantasy-díjat és egy Eisner-díjat nyert képregényből.

"Izgatottak vagyunk, amiért folytathatjuk a Locke & Key-t, a csodálatos munkatársainkkal együtt. Hálásak vagyunk a Netflixnek minden támogatásukért, különösen ebben a nehéz időszakban, és alig várjuk, hogy elhozzuk számotokra a történetünk következő izgalmas fejezetét."

A Locke & Key showrunnerjei, Carlton Cuse és Meredith Averill így nyilatkoztak a folytatásról. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy mikorra várható a második évad, a koronavírusra való tekintettel pedig megtippelni is lehetetlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.