Hirdetés

Elkészül a Lucy 2 és a Colombiana 2

|

Hirdetés

Luc Besson produkciós cége, az EuropaCorp a CineEurope 2015 eseményt választotta arra, hogy bejelentse a tavalyi Lucy és a 2011-es Colombiana folytatásait. Besson saját maga rendezte és írta a Scarlett Johansson főszereplésével készült Lucy-t, míg a Colombiana esetében csupán a forgatókönyv írásába segített be Robert Mark Kamennek, a rendezést már Olivier Megaton látta el. Egyelőre nem tisztázott, hogy Besson milyen feladatkört lát majd el a Lucy 2 és a Colombiana 2 filmek esetében és a főszereplők esetében sem történt megerősítés, mindazonáltal jó esély van rá, hogy Scarlett Johansson és Zoe Saldana is visszatérnek a szerepeikben. https://www.youtube.com/watch?v=dhv5dthm7Bw A Lucy folytatása mellesleg már akkor borítékolható volt, mikor a 40 milliós költségvetésből körülbelül 460 millió dollárt sikerült termelnie, viszont a Colombiana már más tészta. Szintén 40 milliót áldoztak az elkészítésére, viszont "csak" 60 millió körül hozott vissza, amely nem nevezhető kiugró sikernek, mindenesetre még így is egy nyereséges filmről beszélhetünk. https://www.youtube.com/watch?v=V1A9UnSGZk4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.