Hirdetés

Elkészülhet a Bohém Rapszódia 2

|

A Queen gitárosa beszélt a lehetséges folytatásról.

Hirdetés

A Bohém Rapszódia a maga "kis" 904 millió dolláros összbevételével minden idők legtöbbet termelő életrajzi filmjévé nőtte ki magát. A financiális sikereken túlmenően a kritika is dicsérte, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy bezsebelt négy Oscart-szobrot. A készítőknek azonban úgy tűnik, hogy még mindig lenne mondanivalójuk a Queenről, amit nem más erősített meg, mint az együttes gitárosa, Brian May. 

Hirdetés

A következőt nyilatkozta May egy Instagram Live-jában: 

Most is foglalkozunk vele [a második résszel]. Gyűjtögetjük az ötleteket. Nem lesz könnyű folytatni, mert egyikőnk sem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz. Szívünk-lelkünk beletettük, de senki nem számított arra, hogy még az Elfújta a szélnél is nagyobbat fog szólni. Mégis úgy gondoljuk, hogy lehet szó folytatásról, de egy nagyszerű forgatókönyvre volna szükség, aminek a megírása nem kevés idő. 

Vélhetően a Mercury halálát követő események lesznek a második rész fókuszában, amikor már a legendás énekes nélkül kellett az együttesnek helytállnia. Roger Taylor (a dobos) és May mind a mai napig fel szoktak lépni Adam Lamberttel az oldalukon, aki Mercuryt pótolja.

Lehet azon vitatkozni, hogy van-e egyáltalán szükség egy folytatásra, de a fentebb említett anyagi és kritikai fogadtatás azt bizonyítja, hogy ha az embert elsősorban üzleti érdekek vezérlik (bár Mercury nélkül ezek is megkérdőjelezhetők), érdemes belevágni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.