Hirdetés

Elkészülhet a Crank 3?

|

A filmben Jason Statham mellett színészkedő hölgyemény, Amy Smart mondott néhány érdekes dolgot a harmadik Crank-ról a DreadCentral munkatársainak.

Hirdetés

Amy Smart-ot ugyanis érdekelné a harmadik epizódbeli esetleges szerep is, és tudni véli, hogy a készítők gondolkoznak erősen egy trilógiára kibővítésben. A színésznő azt is elárulta, hogy rendkívül jó barátok lettek a forgatások során Jason Statham-mel, valamint a két rendezővel (Brian Taylor és Mark Neveldine), így ha elkészül a Crank 3, nagy rá az esély, hogy újra benne lesz. Az első film még 27 milliót hozott a kasszára, de a folytatás csak 13-at szedett össze, s bár egy jól ismert franchise-ról van szó, nem igazán lenne jövedelmező leforgatni egy újabbat...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.