Hirdetés

Elkészülhet a Creed 2, méghozzá egy régi ismerőssel!

|

Hirdetés

Amerikában már hatalmas sikereket ért el a Creed: Apollo fia, amelyet hazánkban csak január 21-én mutatnak be, viszont a főszereplő, Michael B. Jordan edzője, Sylvester Stallone máris egy Golden Globe-jelölés büszke gazdája, ráadásul jó esélyei vannak a 2016-os Oscar legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában is. Hová tovább? Stallone már a folytatáson töri a fejét, a Variety-nek nyilatkozott a jövőt illető elképzeléseiről:

Az egyik változat szerint a történet a múltban játszódna, ami azt jelentené, hogy Carl Weathers ismét eljátszhatná Apollo Creedet, aki az 1985-ös Rocky 4-ben meghalt. Ryan [Coogler, a rendező] egyik elképzelése, hogy előre és visszaugranánk az időben, újra együtt láthatnánk Rocky-t és Apollo-t. Mint a Keresztapa 2-ben. Ez az, ami a fejében jár, igazán ambiciózus elképzelés.
Stallone azt is elárulta, hogy már össze is futott az Apollo Creedet játszó Carl Weathers-szel, aki még mindig jó formában van és vevő lenne a visszatérésre. Ti örülnétek neki?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.