Hirdetés

Elkészülhet a Csillagkapu reboot

|

Miután Az elnök végveszélyben és az Anonymous sem hozta a kellő sikert, Roland Emmerich visszatér a régebbi filmjeihez és A függetlenség napja mellett a Csillagkaput sem hagyja nyugodni.

Hirdetés

A függetlenség napja rögtön két részben tér vissza és a legutóbbi pletykák alapján Will Smith mégis visszatérhet benne, ám most Roland Emmerich másik nagy projektjéről, a Csillagkapu rebootról esett szó, merthogy ilyen is lesz. Emmerich korábban folytatásokban gondolkodott, ám most kiderült, hogy inkább rebootként látná az egészet és természetesen egyből trilógiát szeretne. A rendező nyilatkozata szerint mindig is egy trilógiát szeretett volna, de az idő múlásával lemondott erről és a színészek is megöregedtek, tehát rájött, hogy ez így nem vezetne semmire, így a jogokat birtokló MGM stúdióval egyezkednek a rebootról. Az újrakezdés rögtön három részt tartalmazna és hamarosan nekilátnak keresni egy forgatókönyvírót meg egy főszereplőt is. Arról nincsenek infók, hogy a korábbi Csillagkapu mozikból visszatér-e valaki, vagy teljes újraindítás lesz, de az 1994-es moziban többek között Kurt Russell és James Spader szerepelt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.