Hirdetés

Elkészülhet a Kaliforniába jöttem reboot

|

Hirdetés

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata, a Kaliforniába jöttem (The Freash Prince of Bel-Air) a TV Line információi szerint visszatérhet, méghozzá egy reboot képében, amelyet az eredeti széria főszereplője, Will Smith produkciós cége, az Overlook Entertainment felügyel Smith-szel az élen. A TV Line úgy tudja, hogy az 1990 és 1996 között hat évadot megélt sitcom rebootja kap egy modern vérfrissítést, azaz mai körülmények között idézi fel bennünk Will Smith egykori pillanatait, csak éppen más szereplőkkel. Smith várhatóan nem fog visszatérni színészként, megmarad producernek, de még állítólag nagyon korai fázisban tart a projekt. https://www.youtube.com/watch?v=TtExa9e5m2M Ti örülnétek neki, ha ilyen módon visszatérne a Kaliforniába jöttem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.