Hirdetés

Elkészülhet A múmia reboot

|

A Universal 1999-ben kiadott kalandfilmje a mai napig élvezhető minőségű film, mely további két részt ért meg. A negyedik fejezet helyett azonban a stúdió a mai divatnak áldozik és inkább rebootolja az eredeti alkotást.

Hirdetés

Rob Cohen, A múmia harmadik részének rendezője szerette volna elkészíteni a negyedik epizódot is, ám a stúdió másképp látta a dolgot és egészen másfajta döntést hozott: újra szeretné indítani a sorozatot. A reboot forgatókönyvét a Prometheus írója, Jon Spaihts készítheti el, míg a produceri feladatokat az eredeti trilógia mögött álló Sean Daniel látja el. Direktort még nem sikerült találniuk a produkcióhoz, de a stúdió bízik Spaihts szkriptjében és abban, hogy minőségi reboot-ot tudnak letenni az asztalra még bizonytalan dátummal. Egy költői kérdés a végére: komolyan meg kell becsteleníteni minden filmet, amit az ember egy kicsit is szeretett "annak idején"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.