Hirdetés

Elkészülhet a Need for Speed film folytatása

|

Hirdetés

Bár a kritikusok nem különösebben rajongtak érte, a Need for Speed videojáték filmadaptációját mégis sikernek könyvelhette el a DreamWorks és az Electronic Arts, ugyanis a 66 milliós büdzséből 203-at sikerült szakítaniuk vele. Ez már bőven elég indok arra, hogy elkészüljön a folytatás, viszont arra van pár sokkal lelkesebb vállalkozó is, mint a DreamWorks. A Variety jelentése szerint a China Movie Channel Program Center, a Jiaflix Enterprises és az 1905 Pictures közösen szeretnék meggyőzni az Electronic Artsot arról, hogy ők készíthessék a folytatást, amihez meg kell szerezniük a DreamWorks-tól a jogokat. Ha az ő támogatásukkal valósul meg a Need for Speed 2, akkor a film Kínában forogna és a kínai színészek jelentős szerepeket kapnának benne, viszont ez az EA-nak is jól jönne, hiszen az ország fejlődő filmes piaca még kiaknázatlan és egyre jobban felfigyel rá Hollywood - gondoljunk csak a Vasember 3 erre a régióra szánt plusz perceire, a Transformers: A kihalás kora ottani forgatására vagy a Tűzgyűrű 2 elkészülésére. https://www.youtube.com/watch?v=rWnqpkYfJUA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.