Hirdetés

Elkészülhet a Rocky Spin-off, a Creed

|

Tovább folytatódhat a Rocky franchise, viszont ezúttal nem a fősodor bővül egy újabb Sylvester Stallone főszereplésével készült résszel, hanem spin-offként bővítenék a szériát.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a meccsre, amit Rocky Balboa vívott Apollo Creeddel (Carl Weathers)? Akkor Rocky diadalmaskodott, később viszont (a franchise negyedik részében) Creedet lényegében agyonverte Ivan Drago egy bokszmeccs során. Sylvester Stallone most megerősítette, hogy folytatás helyett egy spin-off fejezetet készítene el, amelyben Creed unokája állna a középpontban és Rocky mellékszereplőként, a fiú edzőjeként lenne csak jelen. A rendezést Ryan Cooglerre (Fruitvale Station) bízta, a főszerepet pedig Michael B. Jordan (Az erő krónikája) játszhatja el. Az még nem tiszta, hogy mikor kezdődhet a forgatás, valamint a megjelenési dátumról sincsenek infók. Ti szívesen látnátok az imént leírt spin-offot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.