Hirdetés

Elkészülhet A törvény nevében negyedik évada?

|

Az HBO egyik vezetője szerint az antológiasorozat egy új felvonásán kezdtek el dolgozni.

Hirdetés

Az HBO hiába búcsúzott el Nic Pizzolattótól, A törvény nevében (True Detective) című sorozat írójától a harmadik évadot követően, a franchise jogai az HBO-nál maradtak. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy az első évadával kultusz státuszba emelkedett széria nem fog tovább folytatódni, hiszen sem a második, sem a harmadik felvonás nem tudott osztatlan sikert aratni.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy az HBO még nem áll készen lemondani a díjnyertes krimi sorozatáról, ugyanis Casey Bloys, az HBO Max egyik vezetője a Deadline-nak adott interjújában azt hangsúlyozta ki, hogy valami készülőben van A törvény nevében terén. Egyelőre több konkrétumot nem árult el, csupán azt, hogy jó érzéseik vannak a fejlesztéssel kapcsolatban.

Egy potenciális negyedik évad immáron új íróval és új showrunnerrel valósulhatna meg. Lehet az HBO abban bízik, hogy Pizzolatto megfáradt irányai helyére egy olyan új kreatív ember érkezhetne, aki a kultikus első évadhoz méltó folytatást tudna készíteni. Mindenesetre Bloys nyilatkozata nem számít hivatalos bejelentésnek, tehát még az is előfordulhat, hogy a mostani kezdeményezésnek nagyobb lesz a füstje, mint a lángja.

Ti mindenesetre megnéznétek egy negyedik évadot a sorozatból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.