Hirdetés

Elkészülhet a Transformers, G.I. Joe és Jem crossover?

|

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy a Jon M. Chu rendező mit szívott, de egy kicsit passzolhatna belőle nekünk is, ugyanis egészen meglepő nyilatkozatot tett nemrég egy lehetséges Transformers crossoverrel kapcsolatban. Chu rendezte a Step Up széria mellett a G.I. Joe - Megtorlást és a nálunk december 24-én mozikba kerülő Jem and the Holograms című filmet is, ezért nem meglepő, hogy az utóbbi két rendezésével kapcsolatban álmodozik, viszont most olyan merész ötletet mondott, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy mit gondoljunk. Chu szerint egy remek blockbuster sülne ki belőle, ha a három eltérő Hasbro szellemi tulajdont, azaz a Transformerst, a G.I. Joe-t és a Jem and the Hologramst összeeresztenénk egy produkcióba, azaz a három cím alkotna egy megosztott univerzumot.

Jon-M.-Chu
Ezzel egyedül csak annyi gond lenne a puszta megvalósítás problematikáján és a jogosan feltett "minek ez nekünk?" kérdésen kívül, hogy a jogok más-más stúdióknál vannak: míg a Paramount Pictures a Transformers és a G.I. Joe felett bábáskodik és már konkrét terveik vannak a náluk lévő franchise-okkal (sőt már érkezett pletyka egy közös Transformers - G.I. Joe projektről is), addig a Universal Pictures-nél van a Jem and the Holograms és éppen csak most kezdi el bontogatni a szárnyait. https://www.youtube.com/watch?v=Z0LGwb8g1nM Szerintetek a crossovernek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.