Hirdetés

Elkészült a LEGO-kaland 2 forgatókönyve

|

Hirdetés

Zajos sikert aratott tavaly Chris Miller és Phil Lord kockásított animációs filmje, a LEGO-kaland, amelynek egyik legfőbb erénye Batman karaktere volt. Az ebben az iterációban nem olyan sötét igazságosztó saját filmet kap LEGO Batman címmel, viszont eközben a Warner Bros. nem felejtette el berendelni a LEGO-kaland folytatását sem, amit immáron nem a Miller-Lord duó, hanem Rob Schrab (Balfékek, Rém rom) rendez. https://www.youtube.com/watch?v=KYOhWfJGyxs Millerék megmaradtak az írásnál - Jared Stern (Volt, Rontó Ralph) és Michelle Morgan (A cél szerelmesíti az eszközt...) segédletével -, ami pedig a LEGO-kaland 2 szkriptjét illeti, Chris Miller Twitteren jelentette a napokban, hogy hivatalosan is elkészültek a forgatókönyv első vázlatával. Persze ez még nem a végleges szövegkönyv, végeznek rajta kisebb-nagyobb módosításokat, viszont remekül jelzi, hogy szépen fejlődik a 2018. május 18-án érkező animációs film, amelyben a rendező reményei szerint Doctor Who is felbukkan majd. A jelenlegi LEGO-ütemterv: 

  • LEGO Batman – 2017. február 10.
  • Ninjago – 2017. szeptember 22.
  • A LEGO kaland 2 – 2018. május 18.
  • The Billion Brick Race – N. A.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.