Hirdetés

Elkészült az Amerikai pite 5 forgatókönyve

|

Legalábbis Tara Reid szerint.

Hirdetés

A kétezres évek egyik definitív tinifilmje volt az Amerikai pite, így nem csoda, hogy nem csak egy, de időközben három folytatás is készült hozzá (kisebb-nagyobb minőségi ugrásokkal), most pedig 2021-ben is arról beszélünk, hogy az 1999-es filmnek új része fog forogni. Már ha hihetünk a híreszteléseknek. 

Hirdetés

Tara Reid, az Amerikai pite-filmek egyik szereplője (ő formálja meg Vicky-t) egy, az ET Online-nak adott interjú során nyilatkozta a továbbiakat:

Megtörténhet... oké, nem tudom megmondani mikor, mert erről fogalmam sincs, mert össze kell hozni az összes színészt és összeegyeztetnünk az időbeosztásunkat. Létezik már egy forgatókönyv. Fogalmazzunk így. 

Reid egyébként már egy ideje előszeretettel ad hangot annak, hogy jó lenne összejönni egy folytatásra, ez történt 2018-ban is, amikor arról beszélt, hogy az Amerikai pite negyedik etapjának rendezői, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg fogják rendezni a következő részt. Ebből nem lett semmi végül, de nincs kizárva, hogy most összejönnek a dolgok. Állítása szerint a főszereplő színészek az évek folyamán tartották egymással a kapcsolatot, hiszen - ahogy ő fogalmazott - kvázi együtt nőttek fel, az ilyen kapcsolatot pedig az ember nehezen teszi a háta mögé.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy vajon ténylegesen összehozzák-e, vagy addig próbálnak összecsiholni egy épkézláb forgatókönyvet, amíg mindenki érdeklődését veszíti. Akárhogy nézzük, érdekes lenne újralátogatni ezeket a karaktereket, még akkor is, ha a negyedik filmmel már megkaptuk a magunk édesbús nosztalgiáját és múltidézését.

Addig is, ne feledkezzünk meg arról, hogy a hivatalos folytatások mellett nem kevesebb, mint öt spin-off is készült, kizárólagosan DVD-forgalmazásra, mozikat megkerülve. Várakozás gyanánt akár azokat is újranézhetitek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.