Hirdetés

Elkészült Steven Spielberg első videóklipje

|

A veterán rendező a hetvenötöt taposva próbálta ki magát ezen a számára merőben új területen.

Hirdetés

Steven Spielberget aligha kell bárkinek is bemutatni: az ágazat egyik, ha nem legmeghatározóbb író-rendező-producere kasszasikerek tucatjaihoz adta a nevét. Ennek tükrében kissé meglepő, hogy pont sokáig a videóklip-készítést hagyta ki, hiszen a személye jelentette vonzerő önmagában is garantálja a kedvező fogadtatást. Ám ami késik, nem múlik.

Hirdetés

A szakma nagy öregje a folk-rockban utazó Mumford & Sons frontemberének, Marcus Mumfordnak a Cannibal című kislemezéhez forgatott képanyagot egy mobiltelefonnal.

Rajta kívül még Kate Capshaw, Kristie Macosko Krieger és Carey Mulligan is a négy perc nyolc másodperc hosszúságú alkotás tető alá hozatalán fáradoztak. Megjegyzendő, hogy a Spielberg által vezetett csapatnak igen jó érzéke van a marketinghez. Hiszen anno Jason Bateman, Jason Sudeikis, Ed Helms és Will Forte közreműködésével már meglepték a publikumot egy hasonlóan figyelemfelkeltő szösszenettel.

Emellett, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a zenész-énekes természetesen nem győz hálálkodni az érintetteknek - miként azt Instagram-bejegyzése is igazolja.

Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.