Hirdetés

Elkészült az Uncharted film forgatókönyve, hamarosan indulhat a forgatás

|

Úgy fest, hogy végre összeáll az Uncharted film, ami régóta húzódott már a stúdiónál. Shawn Levy rendező szolgált izgalmas hírekkel.

Hirdetés

A PlayStation-ön elérhető Uncharted játékok rajongói évek óta filmért kiálltanak, ám hiába próbálta ezt összehozni a Sony, eddig minden főszereplőjelölt és rendező elpártolt a projekttől. Legutóbb a Stranger Things epizódok rendezéséről is ismert Shawn Levy került a direktori székbe és nagyon úgy fest, hogy neki végre sikerül tető alá hoznia az adaptációt. Levy verziója azért is izgalmas, mert a Pókembert megformáló Tom Holland alakítaná a főszereplőt, Nathan Drake-et.

Hirdetés

A rendezővel a Stranger Things 3. évadának forgatása kapcsán készítettek interjút, de nem maradhatott el az sem, hogy ne beszéljen filmes érdekeltségeiről. Levy jelengleg az Uncharteden és a Starman rebooton dolgozik és elárulta, hogy előbbi már nagyon közel jár ahhoz, hogy kamerák elé küldjék a színészeket.

"Jelen állás szerint az Uncharted áll legközelebb a startvonalhoz. Van egy nagyon jó forgatókönyvünk hozzá és egy Tom Hollandunk a főszerepben. Innentől kezdve már csak további stábtagok kellenek és egy megfelelő időpont. Mindenképpen ez a film tűnik a legközelebbinek a horizonton. Nagyon várom már, hogy belevethessem magam. Ugyan akkor el kell ismernem, hogy a Stranger Thingsen dolgozni is éppen olyan örömteli, mint bármelyik eddigi filmemen. Nap, mint nap inspirációval tölt fel a 3. évad. Szóval kicsit sem unatkozok addig sem, amíg nem kezdhetem el a munkát a következő filmemen."

Minden jel arra utal, hogy az Uncharted lehet Shawn Levy következő filmje, de szavaiból az is kivehető, hogy nem szeretné elsietni a dolgot. A videojáték adaptációk nem mondhatóak Hollywood erősségének, így nem csoda, hogy szeretné megfontoltan megközelíteni ezt a filmet. A forgatókönyvnek pedig valóban makulátlannak kell lennie, hiszen Nathan Drake fiatalabb éveibe enged majd betekintést, amiből nem sokat kaptunk a játékok során. A rajongók abban reménykedtek, hogy Nathan Fillion kapja majd meg a főszerepet, aki külsőleg is hasonlít a karakterre. Tom Holland beválogatásában az a pozitívum, hogy ő akár hosszú éveken keresztül is el tudja vinni ezt a franchiset, feltéve, hogy lesz rá igény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.