Hirdetés

Elkezdődött A galaxis őrzői 2 forgatása!

|

Hirdetés

Hivatalosan is elkezdődött A galaxis őrzői 2 forgatása. Ezt maga az író-rendező James Gunn erősítette meg a minap, amikor is egy kulisszák mögötti képet osztott meg, amin a rendező mellett a főszereplők láthatóak (Bradley Cooperen kívül, aki minden bizonnyal egy másik szobában gyakorol Mordály újbóli megszólaltatására), balról jobbra haladva Zoe Saldan, Chris Pratt, James Gunn, Dave Bautista és Sean Gunn. A kép tanulsága szerint pedig csak Mr. Drax, A pusztító teszi jól a dolgát. https://www.instagram.com/p/BBQn9qoozaR/?taken-by=jamesgunn A galaxis őrzői 2 folytatja Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, és Groot galaktikus kalandjait, melyben jelenleg egy még ismeretlen gonosszal kell felvenniük a küzdelmet. Gunn, aki nemrég fejezte be a forgatókönyvet, elmondta, a történet foglalkozni fog Peter Quill apjának kilétével, és nem egy új tagja is lesz a csapatnak.  Amit még tudunk a folytatásról, hogy Kurt Russel lehet az egyik kulcsfigura, Karen Gillan visszatér, mint Nebula, viszont Benicio Del Toro úgy néz ki ezúttal nem tűnik fel A Gyűjtő szerepében. A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, előtte viszont még érkezik a Kapitány és Vasember összecsapása, valamint Doctor Strange önálló kalandja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.