Hirdetés

Elkezdődött a Star Wars VIII forgatása

|

Hirdetés

A Star Wars-os hírekből sosem fogunk kifogyni, a mostani pedig különösen örömteli, hiszen kijelenthetjük: elkezdődött a Star Wars VIII forgatása. Mindezt Bob Igertől, a Walt Disney fejesétől tudtuk meg, aki szerint nem csupán Az ébredő erő folytatásának munkálatai kezdődtek el, hanem már a Star Wars IX-en is dolgoznak.

A Star Wars VIII, a legendás saga következő fejezetének forgatása elkezdődött, a film pedig 2017 decemberében kerül a mozikba. Emellett a 2019-ben érkező IX. epizód munkálatai szintén megkezdődtek.
A Finnt alakító John Boyega Twitteren jelezte, hogy újra forgatnak és szeretné aláíratni minden stábtaggal a Han Solo figuráját. Iger azt is elárulta, hogy az idén decemberben érkező Rogue One: A Star Wars Story forgatása hamarosan véget ér, ami egy kicsit meglepő, tekintve, hogy szeptemberben álltak neki a munkának. A Disney elnöke továbbá azt is megerősítette, hogy a Lawrence Kasdan és Jon Kasdan által írt és Phil Lord és Chris Miller által rendezett Han Solo film premierje továbbra is 2018 májusára van kitűzve, amire nem vettünk volna mérget, tekintve a Star Wars VIII csúsztatását. A Star Wars VIII 2017 december 17-én érkezik a mozikba, Rian Johnson rendezésében. Főbb szerepekben Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Carrie Fisher, Mark Hamill, Domhnall Gleeson és Gwendoline Christie.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.