Hirdetés

Elkezdődött a Tapló Télapó 2 forgatása

|

Hirdetés

A Miramax és a Broad Green Pictures bejelentette, hogy megkezdődtek a Tapló Télapó 2 elsődleges forgatási munkálatai Montréalban. A nagy sikerű, 2003-ban megjelent fekete komédia folytatásában visszatér Billy Bob Thornton, természetesen a mára már ikonikussá vált Willie Soke szerepében és a múlt héten az is kiderült, hogy a Mad Men - Reklám őrültek sztárja, Christina Hendricks is csatlakozott a stábhoz. A Tapló Télapó 2-ben szerepet kapott még Kathy Bates is, aki Willie Soke anyját fogja majd alakítani. A karaktert csak úgy írták körbe, hogy egy nagyon mocskos szájú nő. Tony Cox, azaz Marcus és Brett Kelly vagy ahogyan többen emlékeznek rá, A Kölyök, Thurman Murman is visszatér régi szerepéhez. Azt viszont még nem tudni, hogy Lauren Graham vagy Lauren Tom részt vesznek-e a folytatásban. A történetről sem tudtunk meg több részletet, de reméljük ez a munkálatok előrehaladtával megváltozik. A film forgatókönyvét Doug Ellin, Johnny Rosenthal és Shauna Cross készítette, a direktori pozíciót pedig Mark Waters tölti be. A Tapló Télapó 2 idén, november 23-án érkezik majd az amerikai mozikba.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.